Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Analizując zdjęcia, mogę stwierdzić że:

-kable bym od razu wywalił...

-gniazdo magazynka, a więc może też komora są jak w większości G36 (nie jak w SRC i w nowych JG). Pytanie tylko, jak jest z długością dyszy...

-fajnie, że do łączenia elementów body są użyte piny, a nie śruby

-body jest odmienne w konstrukcji od dotychczas obecnych na rynku replik G36. To wyjmowane suwadło to IMHO bajer, ale za ciekawe jest to, że lufa wygląda na porządnie ustabilizowaną.

Podsumowując - IMHO wygląda obiecująco.

Posted

-body jest odmienne w konstrukcji od dotychczas obecnych na rynku replik G36. To wyjmowane suwadło to IMHO bajer, ale za ciekawe jest to, że lufa wygląda na porządnie ustabilizowaną.

W gietach Aresa jest podobny system - 3 piny, wyjmowane suwadło.

Widać za to wyraźnie jeszcze jeden bajer - funkcjonujący bolt catch, przytrzymujący sudawło z tyłu.

Posted

Widać za to wyraźnie jeszcze jeden bajer - funkcjonujący bolt catch, przytrzymujący sudawło z tyłu.

To też jest gietach Aresa :P

Posted

A tego nie wiedziałem - Aresy znam tylko z paru zdjęć ;)

Czyli wychodzi na to, że nie będzie to żadna (choćby mikro-)rewolucja, tylko zwykła kopia...

Mam wrażenie, czy dysza jest jakaś dziwna - sprawia wrażenie grubej i ma jakieś nacięcia (?) przy podstawie. Za to zakładając zgodność z Aresem, jej długość powinna być standardowa (CA).

Posted

A co, to że rocznik 97 to znaczy, że głupi?

Ty to powiedziałeś.

Świetne rozumowanie Lesio.

Wiem.

Nie wiem, ale jak na razie wygląda mi to na klon repliki od Aresa.

No i? Klon nie może być lepszy od pierwowzoru. A to heca.

Posted

Takie rozmowy proszę przenieść na PW. Replika jeszcze nie wyszła, więc bez sensu jest pisać, że jest lepsza/gorsza od jakiejś innej repliki.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...