Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czołem, też mam kilka pytań:

1. Gdzie można dostać wersję Sopmod? Na polskich sklepach obecnie jest tylko zwykła, i tak może dopiero za miesiąc ją kupię więc mogą być przypuszczenia.

2. Czy w wersji Sopmod jest możliwość przerzucenia kabli na przód by batka mieściła się w atrapie ANPQ?

3. W wersji z kablami z tyłu jest gdzieś miejsce na MOSFET? Miałem ten układ w swojej GF416, bardzo poprawia działanie repliki oraz przedłuża żywotność batki. Chcę go mieć w każdej swojej replice, w tym przyszłej B4A1

4. Jaka jest różnica między wersją dostępną dziś, a poprawioną, jak pisaliście wyżej.

5. Ile według was pociągną standardowe bebechy na batce Lipo 7.4

6. Replika nadal jest u ANR-a? Można się z nim jakoś zgadać by sobie postrzelać, o ile nadal siedzi we Wrocku?

Posted

Chodzą plotki że podobno wysoka przecena BOLTA na speshopie (z 1200zl na 900zl) była powodem iż replice szybko psuł sie gb i podobno replika ta już nie będzie wprowadzona do obiegu na specku. Sam fakt że takie coś obilo mi sie o uszy jest straszny, nie wiem jak to sie ma w praktyce ale PocZekam na jakieś opinię od użytkowników którzy replikę posiadają już dłuższy czas. Również chętnie sie dowiem kiedy wersja SOPMOD zagosci w Polskich sklepach :d

Posted

Czołem, też mam kilka pytań:

1. Gdzie można dostać wersję Sopmod? Na polskich sklepach obecnie jest tylko zwykła, i tak może dopiero za miesiąc ją kupię więc mogą być przypuszczenia.

2. Czy w wersji Sopmod jest możliwość przerzucenia kabli na przód by batka mieściła się w atrapie ANPQ?

3. W wersji z kablami z tyłu jest gdzieś miejsce na MOSFET? Miałem ten układ w swojej GF416, bardzo poprawia działanie repliki oraz przedłuża żywotność batki. Chcę go mieć w każdej swojej replice, w tym przyszłej B4A1

4. Jaka jest różnica między wersją dostępną dziś, a poprawioną, jak pisaliście wyżej.

5. Ile według was pociągną standardowe bebechy na batce Lipo 7.4

6. Replika nadal jest u ANR-a? Można się z nim jakoś zgadać by sobie postrzelać, o ile nadal siedzi we Wrocku?

Niestety znam odpowiedź tylko na pierwsze pytanie.

Replika nie trafiła jeszcze do obiegu, i narazie chyba nie wiadomo kiedy wyjdzie na światło dzienne.

Można przypuszczać iż replika pojawi się najszybciej na Specshopie ponieważ jest to chyba dotychczasowo jedyny Polski sklep w którym się pojawiła pierwsza wersja.

Temat ten niestety trochę zamarł i brak konkretnych odpowiedzi. Szkoda bo napaliłem się na tą replikę.

• 7 months later...
  • 3 years later...
Posted

Czołem Panowie, z góry przepraszam za odkop ale skoro jest już temat o replice nie widziałem sensu w startowaniu nowego - otóż jak dobrze widzę, temat B4A1 ucichł i od paru lat nikt o tej replice nie wspominał. Ja, po przeglądaniu kilkuletnich wpisów i recenzji oraz po krótkim namyśle, kupiłem niedawno od znajomego używkę, (choć strzelaną bardzo mało, zaraz po zakupie chłop przestał się strzelać, przesiadł się na motor jeżeli chodzi o hobby) B4A1, w wersji nieorisowanej. Jest to na 100% owy Bolt o którym mowa, choćby z racji na pudełko czy miodny w moim odczuciu odrzut przy pociągnięciu spustu. Otóż czy jest jest wśród żywych osoba która posiada tą replikę? Podzieli się jakimiś przemyśleniami, radami itd?

Z góry dziękuję, i życzę udanego popołudnia ;)