Scyta Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Witam wszystkich!Mam pytanie,czy MAGAZYNEK HI-CAP NA 400 KULEK DO SERII M4 - TYP KANADYJSKI C8 [bOYI] z taiwanguna będzie pasował i podawał kulki w M16 od KWA? Jeżeli znacie też jakieś inne magi,które pasują do tej repliki,napiszcie. Z góry dziękuję za pomoc. Quote
Kolimbam Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Magi od GFC ładnie podają a tym od boya też nie mam nic do zarzucenia. Quote
Karon Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Jak chcesz uczestniczyć w "szczelankach" to lepiej kupić low-cap'y lub mid-cap'y bo hi-cap'y są jak grzechotka :D. Quote
Foxtrot29 Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Najlepiej to lowy. Midy w odróźnieniu od lowów są dwurzędowe, i mają mocniejszą sprężynę i dłuższy kanał. Problemy moga być przy używaniu amunicji gorszego sortu, bo się tnie i nie podaje, oraz przy niektórych eMkowych komorach, bo mogą je podnosić, rozwalając szczelność. Quote
Shuad Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Polecam magi od BOYI'a i GFC, mam po 2 mid-cap'y obu firm i fajnie siedzą. Quote
Wiśnia Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 No i następni co wybierają typ magazynka za innych. To, że Wam sie podoba bieganie z lowami/midami, nie znaczy, że ktoś inny tez bedzie chcial. Koles zdecydowal, że chce hi i mu nie wciskajcie swoich typów. I powtarzam najstuteczniejszy sposob na grzechotanie - wywalasz calego hi-capa w jednej serii i nie grzechocze :) Quote
Recommended Posts