Marek Kiljan Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 A jak sprawują się takie okablowania: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=4981 ?? wie ktoś coś o nich? Quote
KicpA Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Nie lepiej kupić porządne modelarskie przewody? Przynajmniej zaoszczędzisz. Kumpel kupił takie tylko że G&G i porażka, wątpię żeby Element robił lepsze. Quote
Marek Kiljan Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 Chodzi mi raczej o kostkę stykową i resztę tego plastiku bo u mnie się wyrobiły i singla nie ma;(, kable mam ok więc jak kupię to tamte wywalę i wstawię te:) Quote
KicpA Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Jak tak to nie widzę przeciwwskazań ;) Quote
Snopek94 Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 U mnie w szafce gdzieś się walają kostki od tego okablowania. Same przewody nie są złe :D. Quote
Recommended Posts