Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

juz pisałem temat ale moze ktoś mi tu powie:

jak sprawuje się bore-up czy dobrze wygłusza dźwięk strzału??

wsadzam tez do karabinu m125 czy będzie on spełniał swoją rolę (b-up)

reszta części to stock boyi'a (mk12)

Posted (edited)

Mój borek nadal czeka, wygląda jak normalny borek i tyle. Drugi znajomy miał, ale nie potrafił go nawet założyć, jak i zmienić zębatek, więc :lol: . Ale narzekał ile wlezie .

Edited by Bajkos
Posted

http://gunfire.pl/product-yid-1152190235-Z...-BU-do-M16.html chodzi mi o ten produkt.

Czoło głowicy tłoka i stykająca się z nim powierzchnia głowicy cylindra wykonane są ze specjalnego,

elestycznego i bardzo trwałego tworzywa amortyzującego uderzenie i przyczyniającego się w ten sposób do zwiększenia żywotności części.

Dzięki takiej konstrukcji zestaw ten ma podobne właściwości tłumiące dźwięk, jak zestawy cichych głowic cylindra i tłoka.

czy to zdanie to prawda... tzn to jest prawda ale jak to chodzi?? dobrze wycisza??

• 3 weeks later...
Posted

to może ja się teraz wypowiem na temat wytrzymałości posiadam ten zestaw http://91.196.212.34/?str=product&prId=906 + dysza wzmocniona metalowa Deep Fire i mam to włożone do M249, narazie strzelam na M120 i przeszło przez ten zestaw około 20-25tys kulek i nie widać śladów zużycia, głowica tłoka wytrzymuje to za niedługo mam zamiar włożyć M140 i zobacze co wtedy się stanie.

Może już ktoś do tych zestawów wkładał większą sprężynę niż M120? Jeśli tak to niech się wypowie na ten temat.

Posted

michalll: co do dyszy to główny powodem wymieny był fakt że była za długa do mojego M249 i przez to nie podawała mi w ogóle kulek i dlatego zmieniłem od razu na Deep Fire ale powiem tak iż pewnie i tak to zrobił ponieważ ta z zestawu bore up nie posiada nawet uszczelki w środku. A co do zestawu nie mierzyłem jeszcze na chrono ale patrząc bo zasięgu to poprawiło się o kilka metrów.