bucz12 Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 (edited) Witam szukam magazynku Hip-cap do M4A1 w2 kolorze coyot ale nigdzie nie mogę znaleźć. Prosze o linki. A i co sadzicie o tym: http://www.rcskorpion.pl/towar/zestaw-zebatek-jg/ Edited November 2, 2012 by bucz12 Quote
Axel Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Kolor karabinka nie ma wpływu na tym magazynka. Model karabinka pomógłby w dopasowaniu, chociaż obstawiam że zwykły hi-cap m4 od boyi by pasował. Ad. zębatek - co mamy sądzić? Quote
bucz12 Posted November 2, 2012 Author Report Posted November 2, 2012 <faceplam> gdzie coś wspomniałem na temat koloru magazynka!? proszę nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Napislalem ze szukam magazynka do M4A1 w kolorze coyot. Quote
kjujiczek Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 <faceplam> gdzie coś wspomniałem na temat koloru magazynka!? proszę nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Napislalem ze szukam magazynka do M4A1 w kolorze coyot. Pogrubienie moje. Ja tutaj czegoś nie rozumiem. Quote
seger Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Dwa wnioski: 1. magazynek ma być w coyote. 2. replika jest w coyote. Jeden pierun kolor repliki. Magi sa czarne, szare, coyote, zielone i takie tam. Quote
Guest Graszczur Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Jak dla mnie to chłopak po prostu szuka magazynków w colorze coyote, a wy na siłę utrudniacie sobie i jemu życie, udając idiotów Quote
Axel Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_101_200_459&products_id=3528&name=Classic_Army_-_Magazynek_Hi-Cap_-_M4_-_300_-_TAN Dostępne, coyote brown. Quote
bucz12 Posted November 2, 2012 Author Report Posted November 2, 2012 Tak przyznaje się do błędu w 2 poście napisałem gdzie coś wspomniałem na temat koloru magazynka!?chodziło o kolor repliki bo nigdzie nie napisalem ze mam kolor repliki w kolorze coyot. Moj błąd Quote
otix96 Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Czy kolor magazynka odgrywa największą role ? Chyba nie więc szukaj dobrych magów co podają dobrze a nie kolor szukasz ! Quote
Axel Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Chce, ma- link do maga którego szuka został wklejony. Quote
RivPolska Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Czy kolor magazynka odgrywa największą role ? Chyba nie więc szukaj dobrych magów co podają dobrze a nie kolor szukasz ! A pytał się o pomoc w doborze sprzętu? Pytał się, gdzie można kupić magazynek w coyocie, a te Twoje teorie możesz zatrzymać dla siebie. Quote
kjujiczek Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Nie użył znaków interpunkcyjnych i stąd to nieporozumienie. Quote
Recommended Posts