Chacal Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 Witam, Poszukuję do nabycia w Polsce montażu Pivot do magnifiera aimpointa, taki jak tu: http://www.ebairsoft.com/larue-style-pivot-mountqd-pivot-mount-p-1672.html. Przeszukałem już wszystko od allegro przez wszystkie znane mi sklepy airsoftowe aż po fora internetowe. Znalazłem go tylko w specshopie, ale jest niedostępny od chyba pół roku i raczej już nie będzie dostępny. Ponadto jest też częścią zestawu magnifiera Hensoldt na Taiwangunie, tyle że ja magnifier już mam, potrzeba mi tylko tego montażu. Mogę kupić nawet używany, byle w dobrym stanie technicznym. Za wszelkie informacje i każdą udzieloną pomoc w poszukiwaniach z góry dziękuje ;) Bogman Quote
virusotron Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 Bogman a dlaczego nie chcesz z chin ściągać? Mogę Ci ściągnąć. Quote
Chacal Posted November 1, 2012 Author Report Posted November 1, 2012 Temat nieaktualny, dziękuję za pomoc ;) Quote
Recommended Posts