decigner12 Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Niedawno montowałem tłok ultimate'a niebieski, z paroma metalowymi zębami. Listwa siedziała mocno, nie trzeba było podklejać. Ogólnie pierwsze wrażenie pozytywne. Quote
bamper12 Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 Niedawno montowałem tłok ultimate'a niebieski, z paroma metalowymi zębami. Listwa siedziała mocno, nie trzeba było podklejać. Ogólnie pierwsze wrażenie pozytywne. W G3 JG musiałem piłować 3 ząb od "dupy" strony, drugiego orginalnie brak, ale jednak trzeci haczył... Co do listwy masz racje ;) Pzdr. Quote
Mendi Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 do świniaka z m140 na lipo 11,1v 25c włożyłem tłok ultimate, dokładnie ten: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=7686&name=Ultimate_-_Tlok_Polycarbonate_-_Full_Teeth na chwilę obecną jest na nim ok 13tys kulek przemiału i nie ma śladów zużycia. Dla porównania: tłoki shs i element z metalowymi wkładkami zebów rozwaliło przy pierwszej dłuższej serii ;p Jestem bardzo zadowolony z tłoczka i kusi mnie ten czerwony ;p Quote
kosteQ86 Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 No to zobacz ten filmik przed zakupem, bo koleś pokazuje że niektóre zębatki tłokowe nie pasują do tłoka A jak już pasują to trzeba idealnie spodkładkować, dlatego inwestuje w niebieski pod M150 zobaczymy co będzie:) Quote
Recommended Posts