Moses Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Zachowam się nak noob, bo w końcu w tej materii tym jestem ;) Jak zacząć swoją przygodę z IPSC? Gdzie mogę poczytać sobie o zasadach. Czy jest jakiś który opisuje przykładowy tor aby móc sobie coś takiego stworzyć i poćwiczyć? Quote
eliasz Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Czołem kolego! http://www.actionair.pl/index.php?p=regulamin Zobacz sobie tutaj - wszystko jest w jednym miejscu - i reguły i przykładowe tory. Quote
Moses Posted October 30, 2012 Author Report Posted October 30, 2012 Dzięki Eliasz :icon_biggrin: Quote
luzny_bolek Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Uprzedzając Yarlana - przyjść na zawody, zobaczyć i pomacać :) a tak serio, to sam zacząłem od youtube a potem były warsztaty u wyżej wspomnianego papy Yarlana, które były idealne na początek - wszystko co trzeba w ekstra pigule, polecam tę formę. Quote
Moses Posted October 30, 2012 Author Report Posted October 30, 2012 Macać to już się w życiu namacałem, ale z chęcią przyjadę i zobaczę jak to wygląda :) Quote
Yarlan Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Czekam jeszcze na kilka klubów i poleci na WMASga artykulik ze wszystkimi sensownymi klubami w Polsce gdzie można uprawiać ipsika. LUŹNY!!!! Quote
Moses Posted October 30, 2012 Author Report Posted October 30, 2012 Yarlan a w Warszawie coś się dzieje? tak aby podjechać zobaczyć zaznajomić się z tematem? Quote
Yarlan Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Niedługo będą dwie imprezy Warszaskiej Ligi Treningowej - level1 - są umieszczone w kalendarzu na actionair.pl. Quote
luzny_bolek Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Czekam jeszcze na kilka klubów i poleci na WMASga artykulik ze wszystkimi sensownymi klubami w Polsce gdzie można uprawiać ipsika. LUŹNY!!!! Ehh, wiesz, że łysiejącemu sklerotykowi to trzeba ze dwa razy przypominać... :) Quote
PiterTKD Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Ciekawe rzeczy na tym podforum się tworzyć zaczęły =] Yarlanie, wiadomo Ci coś na temat jakichś klubów w Poznaniu? Ponoć jest na strzelnicy Magnum, ale prowadzą także sekcję AA ? Quote
irek1981 Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 24 listopada w Poznaniu będziesz miał zawody LAA IPSC kończące sezon. Quote
PiterTKD Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Tyle też się zdążyłem dowiedzieć :) Quote
Yarlan Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Po weekendzie dowiem się szczegółów... Quote
Lambert Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Chyba w tym wątku można to wkleić. Na zachęte! :) https://www.youtube.com/watch?v=N6K0EPHJNOc Pozdrawiam, Lambert Quote
Recommended Posts