Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Buty z dobra amortyzacja.

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

Niestety mój stan zdrowia nie pozwala mi dalej biegac w BW 2000,zastanawiam sie nad kupnem butów z DOBRĄ amortyzacja do ok.250.

Jedyne wymagania to:dobra wentylacja,dobra amortyzacja,wygodne funkcjonalne.Zastanawiam sie nad HAIX 2005 oraz nad Meindl KSK

Pozdrawiam :)

Edited by Limaxu
Posted (edited)

Jako kręgosłupowiec z nieco zrąbaną ortopedią też jestem czuły na punkice amortyzacji. W moim przypadku dobrze sprawdzają się Gromy od Protektora. Mają wysokie podbicie więc można wzmocnić amortyzację przez włożenie dodatkowej miękkiej wkładki pod stopę.

Edited by Michal_g
Posted

Jako kręgosłupowiec z nieco zrąbaną ortopedią też jestem czuły na punkice amortyzacji. W moim przypadku dobrze sprawdzają się Gromy od Protektora. Mają wysokie podbicie więc można wzmocnić amortyzację przez włożenie dodatkowej miękkiej wkładki pod stopę.

Tak!

Alternatywnie HAIX2005.

Posted

tia....jedyny sklep w poblizu to Decathlon a obuwie Quechua[jakkolwiek się to pisze] jakoś do mnie nie przemawia..wolałbym coś z "działu militarnego"

Jakieś mało uzywane LOWA/Meindl+wkłądka żelowa[pięta bądz cała]?