Lolik06 Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Witam wszystkich! Mam problem związany z repliką, gdyż stara bateria mi już podupada i dlatego chciałbym się zapytać bardziej doświadczonych graczy używających pakietów LiPo w swoich replikach, o to, czy taka bateria wejdzie mi do Kolby SF, w replice karabinku M4 CQB-R. Oto link do tejże baterii: http://www.hobbyking...RSOFT_Pack.html Jakby się kto pytał, to posiadam ładowarkę mikroprocesorową Imax B6, także pytam o sama baterię :)
you-dash Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Wszystkie potrzebne wymiary batki masz już podane, polecam wziąć suwmiarkę i zmierzyć czy faktycznie wejdzie do kolby SF ;)
Lolik06 Posted October 29, 2012 Author Report Posted October 29, 2012 Nie mam dokładnej suwmiarki, dlatego właśnie podałem temat na forum, i myślałem, ze ktoś odpowie w sposób przeczący lub potwierdzający.. Ale dobra, dzięki za to, ze przynajmniej ktoś się odezwał :) Spróbuję odziać się w dokładną suwmiarkę i wtedy zobaczę co i jak
szymucha2353 Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Wejdzie, największa jaką zmieściłem do kolby SF to podwójny lipo o wymiarach 125x24x22 i wchodziła bez problemu.
Szpaku03 Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Ja np. zamiast suwmiarki kleiłem z papieru lub czegoś innego "klocek" o wymiarach akumulatora i przymierzałem...
seger Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Wejdzie jeżeli masz kolbę SF na duże ogniwa np. CA czy bojca. Temat zamykam z powodu: Odpowiedź jest w linku produktu. Wystarczy zmierzyć.
Recommended Posts