Mark97 Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 Witajcie, chciałbym zakupić swoją pierwszą ładowarkę mikroprocesorową, zastanawiam się nad firmą Redox i jej ładowarką Alpha V2 oraz Imax B6. Chcę wiedzieć czy opłaca się dokładać 45 zł do Imaxa, u mnie liczy się każdy grosz - czyli wystarczy jeszcze na sporo kulek. Nie chciałbym tutaj wywoływać sporu, która ładowarka jest lepsza, proszę o argumenty i kontrargumenty dołożenia 45 zł do Imaxa. Quote
fusi Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 Zarówno Imax jak i Redox mają te same bebechy. Obie ładowarki są tak samo dobre, więc bierz tańszą :) Quote
Nitro Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 Miałem 2 imaxy(podróbkę,oryginał),i redoxa.Polecam wszystkie.Ładują dobrze,balansują dobrze,funkcje mają te same. Quote
hokager Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 Zarówno Imax jak i Redox mają te same bebechy. Obie ładowarki są tak samo dobre, więc bierz tańszą :icon_smile: Skąd ta informacja,jeżeli można wiedzieć ? Quote
fusi Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 Poszukaj sobie na forum pdmrc.pl. Kiedyś bawiłem się w rcdrift i było takie porównanie redox vs imax. Dwie ładowarki wypadły tak samo. Nie ma w nich różnicy. Quote
Recommended Posts