Struziol Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Chodzi mi o mundur i wyposażenie w teren leśny jeśli mam być bardziej precyzyjny. Quote
PWTrupp Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Takie trochę od tematu..Takie cuś...w Radomiu na Airshow panowie gromowcy byli w kamo pustynnym...jak zapytałem dlaczego tak ,,,,cyt.. "bez komentarza albo ,,,nie mogę mówić" "bo tak jak widzisz" . WTF ??? ale Barretta i tak miałem w łapach dzięki Ich uprzejmości. Quote
Budweiser Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Tak to wyglądało w klipie stworzonym na obchody 25-lecia istnienia. Quote
Yahalom Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Takie trochę od tematu..Takie cuś...w Radomiu na Airshow panowie gromowcy byli w kamo pustynnym...jak zapytałem dlaczego tak ,,,,cyt.. "bez komentarza albo ,,,nie mogę mówić" "bo tak jak widzisz" . WTF ??? ale Barretta i tak miałem w łapach dzięki Ich uprzejmości. A zdjęcie machnąłeś? ;) Quote
PWTrupp Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Tak to wyglądało w klipie stworzonym na obchody 25-lecia istnienia. te gosciu z serialow.......psuje w sumie Quote
Yahalom Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Jedne ze świeższych zdjęć: http://www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/22906?t=Psy-wojny Quote
PWTrupp Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 A zdjęcie machnąłeś? :icon_wink: jeżeli chodzi o fotki to trochę jestem zdekoncentrowany jeżeli chodzi o zdjęcia ..tam było setki ludzi i ja osobiście nie czuje sposobności żeby robić sobie fotki z kimkolwiek tam wystawiających się,,dla mnie to taka trochę żenada,Wystarczy że zamieniłem kilka zdań z "operatorami" jeżeli rzeczywiście byli tymi za kogo się podają. Według mnie prawdziwi byli Ci na wieży ... Quote
Budweiser Posted September 25, 2017 Report Posted September 25, 2017 te gosciu z serialow.......psuje w sumie ? Quote
Recommended Posts