Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, chciałbym wystylizować się na żołnierza Gromu i w tym celu pragnę zakupić mundur Gromu lub stylizowany na niego. Moje pytanie jest takie gdzie takie cudo można zakupić i jakie były by koszta??

Przy okazji jaki karabinek szturmowy do 800-900 zł polecacie(żeby pasował do munduru,metal korpus, nie "kałasz"). Z góry dzięki za pomoc:)

Kwestia repliki została wydzielona do drugiego tematu znajdującego się tutaj.

Arafat

Guest Mati13k
Posted

Wzór wygląda na ten sam, więc przeglądając zdjęcia uznałem, że to właśnie TO.

Źle uznałeś.

Arafat - jeszcze Currahee się nada.

• 3 years later...
  • 5 months later...
Posted

Witam. To mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość bo nie jestem znawcą tematu. Mam takie pytanie czy, któraś wersja spodni od DWS była zapinana na zwykły guzik 4 dziurowy ( chodzi mi o ten guzik nad rozporkiem ) a nie kanadyjski i ewentualnie jaki producent szył z takim guzikiem? Kolejne pytanie jakiego koloru powinny być szlufki na pasek zielone czy beżowe ? Pytam bo zastanawiam się nad zakupem i mam dwie opcje z tym, że zauważyłem pewne różnice w wyglądzie.

Posted

Mundur ten szyje kilka firm.

Kolejne przetargi zmieniały się, i tak dodano między innymi rzepy na rękawie zamiast guzików i zmieniano tkanine z suezu na oryginalny multicam i jego wersje niepalną.

Raczej nie było spodni z rozporkiem na normalny guzik, ale tu możesz wrzucić fotki.

Głowy nie dam sobie urwać, ale szlufki były chyba tylko zielone.

Posted

Niestety nie posiadam fotek. Spodnie oglądałem w dwóch sklepach. Te ze zwykłym guzikiem nad rozporkiem miały właśnie zielone szlufki i cale były właśnie takie jakby bardziej wpadające w zieleń. Producenta nie pamiętam. Te spodnie są do kupienia za 120zł. W drugim sklepie jest do kupienia cały komplet i tu spodnie maja takie beżowe szlufki, kanadyjski guzik nad rozporkiem i kolorystycznie bardziej w brąz wpadają i tutaj producentem jest Arlen. Więc w tych pierwszych nie pasuje mi ten guzik a w drugich kolor szlufek. A jak ogólnie się te spodnie sprawdzają? I która wersja lepsza na lato15 czy 16?

• 3 weeks later...
  • 1 year later...