Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Propper Spy Hoody - odpowiednik

Recommended Posts

Guest gecko123
Posted (edited)

Zainteresowała mnie bardzo Spy Hoody od Proppera (link), lecz niestety w PL nie można nigdzie jej dorwać. Czy są jakieś bardziej turystyczne/sportowe odpowiedniki w odcieniach zbliżonych do foliage/sage/ranger green, mass grey itd. (szarawo-zielony) wykonane z polatrecowego powerstrechu?

Edited by gecko123
Guest gecko123
Posted (edited)

Widziałem te bluzy od Blackhawka, ale kolor i materiał mi nie odpowiadają. Propper wydaje się także mieć fajniejszy krój.

O, fajnie, że w ogóle gdzieś są w Polsce, google mi nie znalazło tego sklepu. Z drugiej strony nie ma mojego rozmiaru... Są tylko na grubasów :icon_razz:

Edited by gecko123
Posted

OFF to BHI to nie jest pierwsza warstwa. Z turystycznych jedyne co w polsce widziałem to Smartwool model Midweight Hoody. Merino i jakieś 400-450 pln. Nie wiem tylko czy kolor jest. Widziałem chyba tylko czarne i grafitowe/szare.

Guest gecko123
Posted

Spy Hoodie też nie jest pierwszą warstwą, to jest rodzaj bluzy i wlaśnie o takie coś mi chodzi.

Posted
Z drugiej strony nie ma mojego rozmiaru... Są tylko na grubasów :icon_razz:

I marne szanse że będą mieli. Propper wycofał się z projektu "AdventureTech" i te bluzy są na wyprzedaży od roku czy dłużej, więc popularne rozmiary dawno wypadły z cennika - mam dwie takie bluzy (Alpha Green i czarną) w rozm. M i są bardzo fajne. Ciepłe, lekkie i wyglądają fachowo.