Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Jak w temacie szukam repliki do 1500zł. Byłem parę razy na szczelance z pożyczoną bronia i bardzo mnie to zainteresowało. Za bardzo nie znam się na firmach oraz częściach jakie znajdują sie w danych modelach dlatego też proszę was o pomoc. Moje wymagania co do repliki:

- Metalowy korpus

- Wzmcniany Gearbox

- Standardowe częsci - w razie co żeby nie było problemu z częściami zamiennymi

- Chcaiłbym aby broń starczyła mi bez dodatkowych wkładów finasowych starczyła mi na jakiś dłuższy okres czasu

Co do modelu broni to gustuję bardziej w m4/16. Prosił bym o podanie linków do replik oraz uzasadnienienie dlaczego właśnie tą replikę polecacie. Broń bedzie używana w lesie ( forty w poznaniu oraz okolice )

Pozdrawiam

Edited by patbal215
Posted (edited)

Do tej kwoty masz dosyć duże pole manewru i można pokusić się o replikę z górnej półki np. CA,G&P itd. Szukanie naprawdę nie boli, a w tym dziale gdzie założyłeś swój temat jest kupa takich o emkach wraz z opiniami :icon_smile: Posiedzisz chwilę na forum to będziesz wiedział co brać w ciemno, a co omijać szerokim łukiem. Grunt to się nie spieszyć bo o nietrafiony zakup wcale nie trudno :icon_smile:

BTW popracuj nad ortografią bo sobie szczeliłeś byka.

Edited by dymek_nh