SirHawk Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Stosuję anti-fog od Bolle, sprawdził się w każdych okularach, nie pojawia się mgła, jedynie woda jak jest spora różnica temperatur ciało-otoczenie. Quote
chomik_pl Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Zwykły Ludwik, Lucek itp. płyn do naczyń - trochę na papier np. toaletowy, smarujesz wewnątrz okulary, google i pozostawiasz do wyschnięcia ... około 1h. Po upływie tego czasu wycierasz np. rownież papierem toaletowym i hulaj dusza .... kilka godzin spokoju, jeszcze ani razu mnie ten sposób nie zawiódł na żadnym spotkaniu, Operacje "Ludwik" powtarzasz zawsze przed strzelaniem. Popieram w 100%. Jak dla mnie jedyny sprawdzony sposob. Quote
m3dykk1 Posted November 7, 2012 Author Report Posted November 7, 2012 To jak może ten sposób z płynem jest ok ,to nie odrywać pijanki w goglach ,żeby był lepszy przepływ powietrza? Quote
proteziaksaspl Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Płyn do naczyń nie blokuje osiadania pary, a jeno ogranicza. Jeżeli możesz, to wywal gąbkę. Quote
ZuBeR Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 To jak może ten sposób z płynem jest ok ,to nie odrywać pijanki w goglach ,żeby był lepszy przepływ powietrza? Gąbka w goglach (w tym miejscu) służy głównie do zabezpieczenia przed dostaniem się pod gogle pyłu/piasku. W warunkach ASG możesz ją śmiało usunąć, sprzęt nie straci na funkcjonalności. Quote
m3dykk1 Posted November 8, 2012 Author Report Posted November 8, 2012 Yhy ,no dobrze uczynię tak :) ,może coś pomoże ;) .Mam zamiar kupić te okularki.. Chyba się nadają :) http://gunfire.pl/product-pol-1152192951-Okulary-I-vo-bezbarwne-oprawki-czarno-szare.html Quote
Recommended Posts