Ripx97pl Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 Czy są jakieś większe tematy o tej replice (20-30 stron+)? Szukałem tu i na airsoftretreat.com i nie mogę znaleźć niczego. Zarzućcie jakimś linkiem (może być właśnie jakieś anglojęzyczne forum) jak jakiś jest bo wole sobie poczytać zamiast pytać i błagać o to by ktoś raczył odpowiedzieć. Jeśli jednak niczego nima (w co wątpię) to mam kilka pytań: 1)Jak jest z odrzutem w tym karabinku? 2)Czy są magi na CO2? 3)Jaki jest ROF? 4)Jak jest z dostępnością części u nas, w Polsce? 5)Czy bebechy są lepsze od SCARA (też WE)? 6)Czy jest gazożerny? 7)Jakie magi są kompatybilne? 8)Jak ogólnie replika się sprawuje, w porównaniu do SCARa? Pytam, bo w przyszłości (wakacje?) chciałbym się zaopatrzyć w jakieś GBB więc zbieram info ;). Quote
Nath Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/index.php?/topic/196133-we-l85/ 9 stron na Arnies. Trzeba się zalogować/zarejestrować. Quote
Ripx97pl Posted October 13, 2012 Author Report Posted October 13, 2012 9 stron to nie dużo, ale dzięki. Jak ktoś jeszcze coś zna to dawać. Oczywiście wypowiedzi na temat L85 w tym temacie mile widziane ;). Quote
maniakwp Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Masz kilka recenzji po ang na yt, a w nich odpowiedzi na niektóre z zadanych przez Ciebie pytań :) Quote
Ripx97pl Posted October 13, 2012 Author Report Posted October 13, 2012 Mam za wolne łącze w telefonie i YT mi nie wchodzi, a kompa tymczasowo (jeszcze ze dwa miesiące :/) nie mam w domu. Quote
Recommended Posts