Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich

Jak sam tytuł mówi poszukuję jakieś w miarę dobrej snajperki o mocy 600 fps i zasięgiem 70-80m wiem , że w tej sprawie nie występuje słowo "tanio" przez co odpowiednio się przygotowałem.

Początkowo myślałem nad tuningiem VSR-10 od TM ale nigdzie jej nie ma a co do importu to nie wiem nawet czy to opłacalne, więc postanowiłem wybrać co innego.

Mb-01 i mam parę pytań odnośnie tej repliki.

Czy po tuningu do ok 600 fps będzie dało się ją jakoś normalnie naciągnąć w pozycji leżącej?

Czy części robione na zamówienie u Bart_a lub Ne0 wytrzymają taką moc ?

Jaką komorę wybrać? czytałem gdzieś , że stockowo ta replika ma daleko do miana snajperki.

Pozdrawiam.

Posted

Z tych dwóch lepsze będzie VSR. Część bebechów i tak trzeba sprowadzać, więc możesz od razu wziąć replikę.

Cześć elementów możesz zamówić u Barta.

Do warriora jedynym wyborem jest komora PDI.

Poza tym, na forum są dość obszerne tematy poświęcone obu replikom.

Posted

Mam jeszcze jedno ostatnie pytanie : Na Azteko.pl znalazłem zakładkę "produkty na zamówienie". Ktoś już korzystał z tej usługi, a jak tak to jak się sprawuje ? Co do prowokacji, to nie do końca , pytanie może na poziomie zielonego ale zrozumcie. Od roku latałem z aegiem i nawet nie myślałem o sprężynie , a teraz coś w główce przeskoczyło i zamierzam bawić się w snajpera (taki mini ersoftowy kryzys który raczej nie przejdzie;) ).