adisitko Posted October 9, 2012 Report Posted October 9, 2012 Tak jak w opisie . Zainteresował mnie ten model magazynku http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-low-cap/magazynek-low-cap-do-serii-g36-p-j.html , ja chciałem zapytać czy ktoś go ma i czy jemu pasuje do gieni , nie gibocze się , ani nie wypada ? Jeżeli macie większe pojęcie o magazynkach do g36 to śmiało podawać linki do nich jednak najlepiej gdyby były ze strony taiwangun (ewentualnie allegro) . Jeżeli już podajecie to tylko real-cap lub low-cap :) Dzięki za pomoc Quote
OFF Posted October 9, 2012 Report Posted October 9, 2012 Do G36 JG i Cymy dobrze pasuje. Przynajmniej u mnie nie sprawia żadnych problemów. Quote
bartosz8462 Posted October 11, 2012 Report Posted October 11, 2012 Ja mam G36C JG i do tych broni wchodzą wszystkie magazynki...wiadomo najlepsze to od ARES, KING ARMS, TOKYO MARUI...ale z tych tanich magazynków dobre są Boyi, JG i Cyma. Quote
Recommended Posts