Badboy1322 Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 http://www.ess-polska.pl/index.php?navi=products&cid=1&pid=24 Warte kupna? I najważniejsze czy są bezpieczne? Ile fps są wstanie wytrzymać? Quote
OFF Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 I najważniejsze czy są bezpieczne? Ile fps są wstanie wytrzymać? Sprawdź jakie normy balistyczne posiadają,sprawdź co oznaczają te normy i będziesz miał odpowiedź :icon_wink: Quote
Badboy1322 Posted October 8, 2012 Author Report Posted October 8, 2012 Czyli odpowiedź w stylu, wiem ale nie powiem, sam się dowiedź :D Quote
OFF Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Czyli odpowiedź w stylu, wiem ale nie powiem, sam się dowiedź :icon_biggrin: Odpowiedź w stylu "Informacje,których szukasz są łatwo dostępne (na forum również),a jak chcesz mieć wszystko na tacy to nie ten dział" :icon_smile: Nakierowałem Cię mniej więcej,więc nie marudź tylko spróbuj czegoś sam poszukać. Zdobądź nowe doświadczenia,przeżyj przygodę czy co tam chcesz :icon_biggrin: Quote
Recommended Posts