Stilgar Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 (edited) Witam mam do Was pytanie, czy KAŻDY magazynek który pasuje do replik ak74 pasuje również do RK-02 czy też trzeba coś nadpiłować? - Czy magazynek z cm028 wejdzie do rk02? Jeśli możecie to napiszcie mi jakie magazynki na pewno wchodzą do rk-02 znalazłem takie coś: http://www.taniemili...zowy-p-126.html Tylko pytanie, czy jest jakiś inny kolor... (Wiem, że mogę go obkleić taśmą albo pomalować ale jakoś mi się aktualnie nie chce) i takie coś: http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-811-Magazynek-mid-cap-na-125-kulek-do-serii-AK-SRC-.html Ktoś pisał, że pasuje i dobrze podaje ale poczekam na wypowiedzi innych Więc podajcie jakieś magi które wchodzą do rk-02, za każdą pomoc dziękuję :icon_smile: Mogą być nawet linki do innych tematów, bo lubię czytać a może jakiegoś nie zobaczyłem :icon_smile: Edited October 8, 2012 by Kemonator Quote
Didi Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 W teorii powinien wejść każdy. W praktyce jest inaczej. Niektóre nie wejdą w ogóle, albo trzeba będzie piłować. Do Rk-06 (praktycznie to samo, co Rk-02) dobrze siedzą SRC i Elementa. Oczywiście te dedykowane do Ak-74. Natomiast stockowy HC z cm.028 nie chciał się zatrzasnąć i nie podawał. C innego niewiadomego mi pochodzenia śliwkowy magazynek do AKM. Wchodził bardzo ciężko, siedział pewnie i dobrze podawał, ale trzeba było się namęczyć aby go wyjąć. Quote
Stilgar Posted October 8, 2012 Author Report Posted October 8, 2012 ^Up dzięki bardzo za pomoc, za niedługo pojadę na większą strzelankę i poproszę kogoś o "wsadzenie" jego maga do mojej repliki i jeszcze bardziej się dowiem co i jak :) Raczej kupię SRC ale zobaczę, jeśli ktoś jeszcze wie coś innego niż powiedział Didi (a powiedział sporo) to dowiem się czegoś nowego :) Quote
fusi Posted October 10, 2012 Report Posted October 10, 2012 Src są słabo dostępne teraz. Musisz polować na używki jak coś :D Quote
Recommended Posts