Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zamiast tej chińskiej sprężyny możesz włożyć sp110 (będziesz miał stabilniejsze fps, dużo wolniej się ubije), tłok z metalowymi zębami (np, SHS, tani i nie do zajechania) i uszczelnioną dyszę (też np. SHS).

Posted (edited)

Witaj,

Polecam wymiane:

Tłok na shs z 14 stalowymi zębami, sp 120 od guardera, dysze shs długa bo stockowa jest lipna, kable, gumkę (polecam systeme energy) i teflonfix. Jesli sam potrafisz to złożyć i nasmarować to tak zrób jeśli nie to wyślij replikę do asgrevolution bądź kogoś z forum kto się na tym zna np anr.

Edited by ssnejker
Posted

No nie wiem czy nie tykać... dysze i kable bym wywalil na początku. Spreżyne też gdyz stock ubija sie szybko, gumke na systeme, najważniejsze: wypodkladkowal gb i przesmarował pożądnie bo w stocku albo brak smaru albo nawalone że przez lufe wylatuje.

Posted

Ja bym też obstawiał na nie otwieranie. Dużo rzadziej widuje się uszkodzone repliki stockowe* w porównaniu z takimi, w których ktoś grzebał.

*poza replikami w których coś pada na samym starcie, ale wtedy to się replikę wymienia w sklepie na nową :)

Posted

Chińskie AEGi są teraz na poziomie, maszyn z ZSRR.... działają znakomicie póki się nie zepsują :D

Jeżeli nie zależy na poprawieniu osiągów, to póki coś nie rypnie nie warto pakować w to kasy - poza gumką oczywiście.

400fpsów powinno każdemu starczyć ;-)

Posted

O tym środku nabłyszczającym nie wiem czy działa, ale ten smar do styków to dobra rzecz. Jednak kupując ten od ultimate przepłacasz, w castoramie można kupić 80ml(4X więcej) smaru miedzianego (to właśnie ten) z 9zł.