grzesio93 Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 No właśnie przeglądając fejsbuszka natknąłem się na kolejną wariacje producenta, najpierw był A+ a teraz modify, tym razem wygląda to na coś w stylu G-hop omawianego na forum. Quote
Skejter Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Wygląda podobnie jak dystanser firefly ,bo gumka sama w sobie to pewnie nie dupy nie urywa,choć kto wie,co to za cudo. Quote
thewojtz Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 A to nie jest po prostu jak ghop? Quote
Pietia888 Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 (edited) Tak to jest raczej to, lecz trzeba uciac element podkrecajacy kulke w gumce hu Edited October 8, 2012 by Pietia888 Quote
senkuPH Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Z rysunku wyżej na to wygląda. Garb w tej gumce chyba przeciwdziałałby co do zamiarów. (Jeśli nie mam racji, niech ktoś mądrzejszy mnie poprawi). Quote
Guest (ID:6452) Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 I znowu żadnej rewolucji ani rewelacji nie będzie :D. Quote
musashi Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Już z 10 raz widze coś takiego , i super super tylko nikt tego nie kupuje . Systema i G&G za bardzo się z nami uszczelniły . :) Quote
Guest (ID:6452) Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Nie. Systema i G&G po prostu najlepiej kręcą ;] Quote
white_pl Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 No i mam to to cudo. Dex miał rację - szału nie ma :D Uszczelniać się uszcelnia ładnie. ale..... Gumka w środku nie ma żadnego "cycka" - jest płaska.... Po wsadzeniu "ichniego" dystansera ukazuje się....taka sama identyczna jak w kazdej innej gumce ,górka - półokrągła... Moge zrobić fote, ale myślę ,że nie ma czego. Po wsadzeniu dystanserka typ H, pokazuję się 2 góreczki, ale bardzo "ostre" i nie wiedzieć czemu nie idealnie równe. Gumka jest cienka i jeśli mialo by się pokazać, coś takiego jak w gumkach A+ musiał by być łagodny dystanser w kształcie klepsydry / tali osy :) Jutro w dzień z tego postrzelam, ale rewolucji nie przewiduję i zapewne, wrócę do mojego MadBulla. Over. Quote
white_pl Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Tak jak podejrzewałem, kręcić - kręci , strzela się jak z każdej innej gumki. Kolega zwrócił uwage, że im chodziło o zmniejszenie siły docisku, do uzyskania takiej samej siły mocy podkręcania.... No ta...różnica jest: 5fps, na korzyść Modify....także szał...mozliwe ,że błąd pomiaru :) Podsumowując: Dobra, gumka, która ładnie się uszczelnia, ładnie kręci, z ciekawymi rozwiązaniami. Pomijając kwestie finansowe, tak samo dobra, jak każda inna sprawdzona Systema ,czy G&G. Over and out. Quote
Recommended Posts