Szejk Ahmed Ismael Jassin Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=885 Zakładał ktoś taki chwyt na DE? Jak się to prezentuje? Jeśli ktoś by miał bądź znalazł jakieś zdjęcia ukazujące tę kombinację bardzo chętnie je obejrzę. Z góry dzięki :) Quote
Guest Graszczur Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Nie lepiej wyciąć sobie z dętki? :D Ja mam coś takiego na chwycie pistoletowym mojej emki Quote
Szejk Ahmed Ismael Jassin Posted October 4, 2012 Author Report Posted October 4, 2012 :o rzeczywiście, nawet o tym nie pomyślałem, dzięki :) Quote
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Dętka jest typowym przykładem nakładki wyprofilowanej pod palce :D. Na DE może nie wejść. Quote
Winiacz Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Ja to sobie oklejam chwyty klasycznym viscoplatem, pamiętającym komunizm. 100% komfortu. Quote
Recommended Posts