Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witajcie

Mam zamiar sobie kupic gr16r4 z G&G jednak nie wiele o nim wiem pewnie osiagi ma podobne do gr16 z G&G ale zastanawia mnie miejsce na baterie bo jest w 2 magu;/ przynajmniej tak wywnioskowalem z foty na machinegun.pl

poprostu jak ktos ma ta givere to niech opisze co i jak i po co i dlaczego czekam na odpowiedz

pozdro

Posted

kable wystają z body niestety...

bez kombinowania, baterie można umieścić jedynie tak jak przewidział producent - w pustym magazynku umieszczonym z readymag'u, wtedy kabli nie widać :) ...nie wiem co jest gorsze...bateria w puszce na RIS czy ta w pustym, dodtakowym magazynku, kabelki wystające na zewnątrz...:)

Posted

Zawsze można obwinąć owy nieznośni kawałek kabli izolacyjną, czy coś podobnego.

p.s.

no tak, wkońcu będę ją miał za pare dni :mrgreen:

• 3 years later...
Posted

Replika bardzo dobra. Ale po jakimś czasie użytkowania odłączyłem dodatkowe gniazdo magazynka bo było niewygodne. Oczywiście kwestia gustu.

Posted

no dobrze może odgrzewam ale chce poznać świeże opinie nie z przed 3 lat jak sam zauważyłeś. ;-) Może się coś zmieniło w modelach z tego roku i chciałem się o tym dowiedzieć dlatego zapytałem treściwie i chciałbym poprostu takie odpowiedzi otrzymać. ;-) ;-)

nie pisze tego w złości.

• 2 weeks later...
Posted

witam, sorki a może ktoś mi powiedzieć dokładnie jaki model baterii jest najlepszy i pasuje do GR16R4 ?? jakie wy macie? i czy dostane takowe w specshopie?