Mati_kawa Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Witam.Mam powazny problem z moim pistoletem.Po nabiciu magazynka i wpiecia go do repliki blow back nie dziala,a zamiast strzalu jest tylko minimalne wypuszczenie gazu.Kulka wtacza sie z lufy. Moze ktos mi pomoc? PS.Przepraszam za brak Polskich znakow. Quote
Mati_kawa Posted September 29, 2012 Author Report Posted September 29, 2012 A dobrze nabijasz magazynek? Tak,nabijam dobrze,nie spotkalem sie nigdy z takim problemem. Quote
xazax Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Chyba młoteczek Ci się złamał (to co wali w zawór). Quote
Mati_kawa Posted September 30, 2012 Author Report Posted September 30, 2012 Chyba młoteczek Ci się złamał (to co wali w zawór). Jest caly. Quote
Alexanderexis Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Jeśli gaz wylatuje i robi takie "pffffff" i kulka ledwo wylatuje z lufy, a blow-back nie działa, to jestem prawie pewien, że złamał Ci się taki element malutki. Nie wiem, jak się on dokładnie nazywa, ale można dorobić u tokarza ze stali i mamy to z głowy. Może Ci się uda coś z tego zrozumieć. ;D Quote
grzesio93 Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Czyli albo męczysz się z polskimi sklepami, albo na luzie zamawiasz od producenta :teeth: Quote
Mati_kawa Posted September 30, 2012 Author Report Posted September 30, 2012 Wlasnie chodyi o to,ze jest caly ten zbijak. Quote
Recommended Posts