gotrik Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Zakładam tutaj bo nie mam pomysłu gdzie to wrzucic. Ma ktos do polecenia dobrego batona- palke do samoobrony,ktory sie nie wygina? Chodzi mi o sprawdzone produkty poniewaz mialem takiego ktory rzekomo sie nie wygina za okolo 150zl a niestety sie wygial. Nie i teresuja mnie sprezynowki, sa dobre i tanie ale to ewidentne jednorazowki. Potrzebuje cos porecznego i trwalego. Quote
Yahalom Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 ESP/ASP (dwie różne firmy) w wersji hartowanej Quote
Cn Rudy Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 ESP jest spoko, sam takiego uzywam i moge polecic. A co do sprezynowek to dziwie sie takim tworom, zastosowanie slabe, chyba ze do zwyklego napi... Quote
Yahalom Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 Wydaje mi się, że w ciągu pół roku coś już wykombinował :teethh: Niemniej, skoro już podniosłeś temat - miałem problem z pałką, nie chciała się złożyć (jakoś się zapiekła część z czubkiem i nie chciała się ni cholery schować). Prysnąłem ją więc WD40 w miejscu styku... owszem, teraz się składa. Problem w tym, że bardzo delikatnie się blokuje i lekkie puknięcie powoduje chowanie się tej części :teethh: Jakiś pomysł jak przywrócić fabryczną sprawność? Próbowałem to wytrzeć i przepłukać, ale z marnym skutkiem :teethh: Quote
Guest (ID:6452) Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 Umyj po ludzku wodą z płynem do garów. Quote
Turas Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Oj tam oj tam :D Dokładnie jak mówi Dexter - wypłuczesz ten smar. Tylko porządnie wysusz potem, bo może gdzieś Ci tam w środku rdza wystąpić i po batonie. Quote
Turas Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Kumplowi zjadło najważniejsze rzeczy i baton tylko wyglądał groźnie :P Quote
Recommended Posts