Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Otoz jak podalem ww. temacie chcialbym kupic sobie pierwszego ASG ale w tym temacie jestem totalnym laikiem :icon_razz:

Wiec prosze o rade, mysle ,ze sprzet powinien byc porzadny mimo, ze zaczynam swoja przygode z ASG.

Po 2, cena: to tak mysle, ze do 700zl dam rade ale jesli nie zdandzie sie nic konkretnego moge jeszcze troche dolozyc .

Po 3. poropozycje: chcialbym od was uzyskac jakies pare ofert kupna ASG(Najlepiej zebyscie dodali linki do strony z oferta).

Po 4. osprzet: jaki osprzet moglbym dokupic do zakupionego juz sprzetu, czy w ogole dokupywac? :icon_biggrin:

Z gory dziekuje za pomoc.

Posted

Zalezy co preferujesz mp5,ak czy moze g36?

na taiwangun.com maja spory wybor towar drogiego dnia i solidny serwis jak sie zdecydujesz na typ broni to powiec to cos ci napewno podpowiem

Co do osprzetu jesli preferujesz las to mundur flecktarn za 60zl dostaniesz a jest dobry jakies oksy nie musza byc za 100zł ja mam 30zł sprawdzalem snajperka z 3m 500fps i wytzrymaly wiec sa okay do tego kulki rocketsy sa dobre i wmiare tanie.