sas Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Witam! Gdy zakładam jakiś wątek ludzie piszą OT o mojej stronce. Dlatego tutaj możecie się o niej wypowiedzieć napisać co mam dodać itd.
dzikki Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Primo na stronie ma znaleźć się to co chcesz. Dwa - po co temat tutaj skoro jest dział "Airsoft w sieci" Trzy jak cytujesz lub ściągasz jakiś tekst to podaj autora/autorów. Jedynym tekstem na twojej stronie jest ściągnięte na żywca prawo ASG, które skopiowałeś z błędnym kodowaniem. Wystarczy link do niego na stronie www.wmasg.pl.
Szaszłyk Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Dzikki, nie zebym cie podpuszczal, ale ja bym temat wywalil :twisted:
LD_cynik Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Strona od strony technicznej na poziomie 5 latka, ktory wlasnie dorwal front page express.
DariuszM Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 I tak merytorycznie...co twoja strona wnosi nowego w jakimś temacie...? :) O ASG i jego prawach wszystko jest na WMASG, o systemie ALICE choćby na stronie Szaszłyka, o swoim sprzęcie możesz napisać post na forum - czy mając te strony ktoś wejdzie na twoją...? Stracisz tylko czas... Lepiej wykorzystać go na przeczytanie paru dobrych książek i ew. potem zrób strone o czymś, czego jeszcze tak dobrze opracowanego po polsku nie ma...:)
Arthur Currie Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Witam!Gdy zakładam jakiś wątek ludzie piszą OT o mojej stronce. Dlatego tutaj możecie się o niej wypowiedzieć napisać co mam dodać itd. co dodać?? golizne bezapelacyjnie golizne
sas Posted May 2, 2005 Author Report Posted May 2, 2005 Dzieki za"rady". To moja pierwsza strona w html, poprostu chce się troche pobawić tym językiem :wink: . Nie robie na front page bo to shit tylko na pajączku 5 pro. Na razie rzezywiście i nie wnosi bo tam nic nie ma. Ale jak już pisałem w najbliższym czasie nastapią zmiany. PS: Ten wątek bede musial ł wywalić.
dzikki Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Jeśli chcesz się pobawić HTML-em to wejdź na portal związany z tworzeniem witryn internetowych. Jak już cię tam zjadą za kaszankę to możesz wpaść tu na drugą porcje.
LD_cynik Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 A mnie tylko zastanawia w jaki sposob bedziesz ten watek wywalal. Najpierw sie naucz robic strony potem jakas zrob i DOPIERO WTEDY sie pytaj tytaj co i jak si epodoba.
Recommended Posts