Melite1337 Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Witam . Posiadam AKS-74U ze stajni Dboy'a od 2 miesięcy i ostatnio pojawił się pewien problem . Przez te 2 miechy wszystko było spoko lecz jakiś tydzień temu chciałem sobie postrzelać lecz nie mogłem . Ładowałem batkę ( G&G 9,6 v 3300 mAh ) pare razy jakiś dłuższy czas . Lecz nie ma wystrzału , jedynie słychać taki dźwięk jak przy odłączonej baterii . Pożyczyłem też stockową baterię od cm.028 kumpla i też nic . Próbowałem też dociskać wszystkie kabelki i tp ale nadal nic ... Bardzo proszę o pomoc gdyż ostatnio wydałem na tą replikę dużo kasy ( kupiłem magi , szpej , kulki i kolejna batka jest już w drodze ) a ona nie działa . Co mam zrobić ? Z Z góry dziękuje za pomoc - Melite . Quote
sebolek Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Jak nówka to do reklamacji...jak używka ... to możesz wysłać do magika o ile sam nie wiesz jak sie zabrać do roboty. Nie rozumiem zaś jednego "słychać dźwięk jak przy odłączonej baterii" ? tzn jaki? Quote
Melite1337 Posted September 24, 2012 Author Report Posted September 24, 2012 Używka :D dźwięk jest taki sam jak się odłączy batkę w działającej replice . po prostu pociągam za spust i 0 reakcji Quote
Reegz Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Spróbuj wyciągnąć gb i szukać czy coś się nie stało z kablami , gdzieś mogły się ułamać lub coś w tym stylu. Quote
Recommended Posts