Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witajcie,sprawa dosc pilna i wyglada tak.Kolega chcialby z nami pograc,ale nie ma kaski na sprzet.Na szczescie ma urodziny za kilka dni i chcemy mu kupic strzelbe.Po wstepnej lekturze artykułow na forum doszlismy do wniosku ze wlasnie strzelba sprezynowa bedzie idalna.Niestety nie wiemy jaki model a czasu na przeszukiwania forum nie mamy za duzo.Wiec prosze doradzcie,jaki model tak do 250 pln bylby dobry.Fajnie jakby mial troche metalowych czesci.Aha i czy sa modele sprezynowe które strzelają wiecej niż jedna kulką?

Z góry dziękuje za odpowiedzi

Posted

Shotgun Long 003 firmy AGM jest bardzo dobry na pierwszą replikę: http://www.taiwangun...ng-003-agm.html Większość jest wykonana z ABS ale ma także sporo części metalowych. Mam go sam i uważam, że jest to bardzo dobra replika na start.

Są shotguny strzelające kilkoma kulkami na raz, ale to chyba nie jest dobry pomysł, bo kulki będą miały różną siłę i będzie niecelny...

Co do wyboru to najlepiej przejechać się do jakiegoś sklepu z replikami i tam popatrzeć co mają.

Posted

Jak kolega jeszcze z wami nei grał to tak jak Marcin pisze shotgun AGM będzie dobry. Jeżeli już z wami grał i wie, że się mu to spodoba to może warto dać mu w prezencie kaske a on trochę dozbiera i będzie mógł kupić elektryka. Tak czy siak jak będzie grał pierwszy raz to z ogólnych opini wynika, ze 003 będzie dobry.

Posted

A Marcin28 to choć raz miał w ręku taką pompkę. Chyba nie , bo jakby miał to by bzdur nie pisał.

Przewagą AGM003 nad klonami M56DE jest tylko zasięg. Obie są mocno plasticzane, acz moim zdaniem klony M56 są ładniej i estetyczniej wykonane. Szanse na trafienie celu sylwetkowego na odległości do 25m są podobne, Raczej z przewagą na M56 z racji strzelania trzema kulkami.

Trzyczternaście wpisz w szukajkę "M56 DE" a wyskoczy Ci kilkanaście odnośników do tej pompki.

Posted

Hmm sam ci polecę AGM003 ale tylko ze względu na to, że go posiadam i mogę conieco napisać :)

Jeśli już macie taką oto sumkę to zamiast pompki zawsze możecie uzbierac dodatkowe 100zł i kupic mu cm028 :)

Ale wracając do tematu. Polecam 003 ze względu na niską cenę i dobre wykonanie, strzela umnie od przeszło 2 miesięcy i jest wszystko pięknie, za taką cenę to tylko pomarzyć można :) Kulką mogę trafić cel jakiś 20-30metrów, strzela pojedynczo, nie wystrzelisz z niego mase kulek więc jest fajny :) Niby plastik, cena niektorych moze odstraszyc bo jest niska ale ja polecam właśnie ze względu na nią.

http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-long-003-agm.html

Dodatkowo 3magi ;)