ravage Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 Mam do pytanie kupiłem M4A1 G&P, wsadziłem już GB System, no i mam taki problem bo silnik TM Super Custom EG700 nie pasuje mi do chwytu mimo że troszkę podpiłowałem pokrywę silnika to nadal nie pasuje , chce kupić nowy chwyt MagPul a konkretnie ten http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=2076 i chciał bym aby ktoś mi powiedział czy ten chwyt będzie pasował i jaki silnik do tego założyć aby wszystko ładnie się zgrało i pasowało ?? bardzo proszę o pomoc :) A może inny chwyt polecacie ?? Quote
Jedenasty Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Skoro kupiłeś M4A1 od G&P z chwytem od G&P i silnikiem od G&P, to co stoi na przeszkodzie, by zastosować te właśnie części? Powinny nadal pasować :icon_wink:. Czy kable w nowym GB masz dużo szersze od stockowych? Może źle układasz kable? Jeśli masz kogoś bardziej doświadczonego, to poproś, żeby pomógł Ci zamontować silnik. Chwyt jak chwyt. Kolega ma taki i w środku silnik G&P. SRC też się mieści, podobnie jak P&J/Hornbille, czy jak je zwał. Quote
Recommended Posts