Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na replike mam do 300zl a masku kupujemy po 20 zl wytrzymaja 300fps uderzenia z bliska wlasie bedziem bez mundorow ale grubo ubrani :P wiec niewiem cyz kupic zm51 z luneta za 200 zl bez hop up czy mb03 za 280zl z hot up bez lunety

Posted (edited)

Mundur nie jest potrzebny na start wystarczy dres...

mundur podalem jako przykład :icon_wink: też zaczynałem w dresie ^^ jak czeczeni ^^

EDIT:

Maske jak najbardziej ci odradzam... i myśle, że zrobi to wiekszość... kup okulary/gogle... na twoim miejscu dozbieral bym do cm028 (albo poszukaj uzywanej, może ktos chce sprzedać).. a jak nie to pompa (i bede sie upierał przy tym ;))

Edited by jarijas
Posted

tak, ale w tym budzecie nie kupisz nic lepszego od shot guna :icon_wink: ale jak widać, kolega jest uparty :icon_wink:

Ostatnio kupiłem cm.048m za 300 zł więc da się tylko trzeba umieć w razie czegoś naprawić ;)

Co do ochrony kup lepiej uvexy za 30 zł i posłużą ci dłużej niż te "maski"

Posted

Wy serio jesteście jacyś niedorozwinięci. On nie pyta o pompkę ani nie pyta o cm.28, dajcie mu spokój co? NIE, NIE CHCE cm.28!!!

Bier mb.03. To o co pytasz to zabawka, ani części do tego ani nic. MB w przyszłości możesz sobie tunningować, lufa, gumka HU a potem mocowy tunning.

Posted

chcesz snajperke za 200zl. Jedyna mozliwosc to A&K dragunov uzywka tylko musisz jeszcze lunete i montarz kupic ale bez tez dasz rade.posluchaj kolegow wyzej i kup jakiegos shotguna napewno dluzej ci potrzyma. Jezeli chcesz byc snajperem z prawdziwej wojny to szykuj 2000zl na tuning albo zawsze mozesz zrobic konwersje na hp i cieszyc sie moca 1-900 fps. Snajperstwo w asg lezy i kwiczy bez wlozenia w sprzet kilku tysiecy

Posted

Jak kupisz sobie mb03 to już na lunete ledwie Cie będzie stać. Nie jest od razu potrzebna a już zwłaszcza na 30-40 metrów. Sądząc po pisowni, młody jesteś to oczy masz sprawne... jeszcze. Widzisz raczej dobrze. Radzę więc posłuchać i zainteresować się okularami Uvex jeśli nadal chcesz swój wzrok zachować. Atestowane okulary z klasą ochrony F lub też FT i europejską normą wytrzymałości takowych produktów ochronnych EN160. Nie ma - 'jakaś maska co wytrzyma 300 fpsów'.

Myśl trochę chłopaku bo inaczej będzie panika jak komuś coś się stanie, a uwierz mi będzie panika jak się stanie.

Ktoś was chociaż będzie nadzorować na początek? Czy taki zbiorowy pomysł - kupmy sobie snajperki i postrzelajmy, nie ważne jakie byle jakie mogą być. Na ochrone oczu to sobie maskę do spawania wezmę bo ojciec akurat ma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...