Masterofpupets Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Siema ! Mamy już jesień, idzie zima a w mojej szafie braki. Chciałbym więc poprosić was o radę i o wydanie opinii na temat kurtek jesienno-zimowych. Nie stać mnie na 2 różne więc muszę kupić jedną uniwersalną. W sklepie stacjonarnym wyczaiłem taką kurtkę http://allegro.pl/super-kurtka-gunfighter-helikon-soft-shell-rozm-l-i2629392808.html fajnie leży materiał jest bardzo ciekawy bo to jakieś "SHARK SKINN'y". Czy ktoś wie cokolwiek na temat tej kurtki ? Czy da radę śmigać w niej w zimę ? Na jakieś wypady na narty itp. ? Z góry dzięki za odpowiedź ! Pozdrawiam ! Quote
Szaszłyk Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 Soft shell z kiepską membraną. Jeżeli koniecznie Helikon to poczekaj na bezmembranowego Troopera. Zimą da się w tym chodzić, ale jakiś polarek pod spód będzie potrzebny. Quote
Hannon Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 A z czystej ciekawości jest coś w podobnym pułapie cenowym - co byś polecił Szaszłyk? Nie mam parcia na helikon, ale nie chce wyrzucać kasy w błoto. Quote
MoreLike Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 Znajomy ma, na codzienne spacery jak i nasze pseudo milsimy. Na zime używa z polarem od Wolfskina i nie narzekał. Choć zima zbyt surowa w zeszłym roku nie była ;-) Quote
Szaszłyk Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 A z czystej ciekawości jest coś w podobnym pułapie cenowym - co byś polecił Szaszłyk? Nie mam parcia na helikon, ale nie chce wyrzucać kasy w błoto. A musi być taktycznie? Bo jak nie to coś outdoorowego pewnie się znajdzie. Quote
AnR Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Jakbyś był tak uprzejmy i polecił coś outdoorowego. :) Quote
Hannon Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 A musi być taktycznie? Bo jak nie to coś outdoorowego pewnie się znajdzie. Jeśli nie będzie różowe to nie musi, centrymetrów od taktyczności mi nie przybędzie. ;) Quote
Recommended Posts