rocker21 Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Witam! Moja repliczka doczekała się pierwszego tuningu :) może nie jakiś super ale będzie :D Więc tak...Chcę wymienić lufę na precyzyjną, tylko nie wiem jaka długość ma być tej lufy. Szukałem po forach i konkretnej odpowiedzi nie znalazłem. Preckę chciałbym trochę dluższą od stockowej (przykryję tłumikiem dźwięku). Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi! :) Pozdrawiam. Quote
SirHawk Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Replczka... brzmi bardziej gejowsko i durnie od kuleczek... 270mm, jakkolwiek możesz to sprawdzić wyjmując lufę i ją mierząc. Quote
Szewc15 Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Ja do swojej cm.037 wsadziłem lufę długości 363mm i gumkę G&G zieloną, poprawa była znaczna Quote
rocker21 Posted September 23, 2012 Author Report Posted September 23, 2012 Replczka... brzmi bardziej gejowsko i durnie od kuleczek... 270mm, jakkolwiek możesz to sprawdzić wyjmując lufę i ją mierząc. Gejowsko? pytałem się o lufę, a nie o to jak brzmią słowa, które zapisałem... Ja do swojej cm.037 wsadziłem lufę długości 363mm i gumkę G&G zieloną, poprawa była znaczna Dzięki wielkie ;) Quote
Recommended Posts