Miętus9 Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Siemka, mam dylemat która replikę wybrać a mianowicie chodzi o F2000 G&G i Tavora od Aresa. Naczytalem sie ze F2000 sie spoko trzyma itp, ale odrazaja mnie dziury na sroby w body i to że wygląda trochę plasticzanie, a do Tavora mnie trochę bardziej ciągnie więc co będzie lepsze? Pozdrawiam. Quote
Axel Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Macałem rybsko od G&G, mam tavora od aresa. Wizualnie wolę tavora, poza tym dla mnie jest wygodniejszy. Jeśli chodzi o bebechy to i jedno i drugie ma plusy dodatnie i plusy ujemne, jak to mawiał poeta. Tavor jest zrobiony na niestandardowych częściach, posiada pseudopreckę i dość dobre osiągi jak na stocka, ale przy tuningu mocowym trzeba będzie wymienić pare części, w tym głowice, dyszę i tłok.Zębatki powinny być wystarczające chyba że chcesz zrobić z tego snajpę. Quote
Recommended Posts