Admit02 Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Witam Tak wiec od jutra w mojej szkole będzie istniała team ASG(jest to brane jako zainteresowania pozalekcyjne) i związku z tym mam kilka pytań: 1.Czy są jakieś formalnie tzw czysto prawnie zawody/liga ASG w Polsce ? 2.Czy jest liga UE lub Światowa ?? 3.Czy jest polski związek ASG ? *Jeśli nie ma,(jak mi wiadomo wolałem się zapytać) Czy ktoś idzie/planuję utworzyć Polski związek ASG jeśli tak to proszę o kontakt.Temu się pytam bo panowie i panie mam w Polsce i na świecie pełno drużyn,sklepów itd. a my siedzimy w miejscu,wolimy sobie rozmawiać i pytać się nawzajem o to samo.Że piłkarze czy siatkarze czy inni mają ligi to ja też bym chciał mieć,też na tym zarabiać (może i nie) jak oni za wygrany mecz itd.Zarazem kiedy my się zbierzemy i zrobimy pozew/strajki co się da/żeby zmienić nasze prawo bo policja czy SM się doczepiają do nas,wlepiają nam mandaty lub co gorzej konfiskują broń.. 4.Gdzie mogę/ czy ktoś zna stronę/ znaleźć wszystkie prawa ASG i dotyczące zawodów. ? a)Pawa do organizacji masowych (nie wysyłac mnie na google bo już przeszukałem ) 5.Czy ktoś zna dobrą stronę/sklep gdzie można zakupić całe umundurowanie z bronią i resztą akcesorij ? dla kilkunastu osób .(kupno masowe) 6.Gdzie szukać sponsorów !?
Reegz Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 (edited) 1.tak 2.może 3.tak 4.szukaj na wmasgu 5.demobil- mundury akcesoria i REPLIKI znajdziesz w gunfire taiwangun itd. 6.Nie znajdziesz i tyle. P.S Najgłupsze pytania jakie widziałem. A w łeb chcesz za to "szukanie"? http://wmasg.pl/pl/articles/show/315 Edited September 13, 2012 by Reegz
Admit02 Posted September 13, 2012 Author Report Posted September 13, 2012 To już czytałem i nic mi nowego nie wnosi.
Reegz Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Ja nie mogę złota łopata ci się należy . TO JEST WŁAŚNIE REGULAMIN nie znajdziesz lepszego , moim zdaniem , jak to ci nie pasuje to życzę owocnych poszukiwań.
Admit02 Posted September 13, 2012 Author Report Posted September 13, 2012 Twoja kompetentność jest bardzo niska jednocześnie nie mam zamiaru się z tobą skłócać,życzę ci miłej nocy ..
Królik Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 I sobie pogadało dwóch specjalistów. Dziękujemy za uwagę.
Recommended Posts