Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Emki firmy Cyma :)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gearboxy pewnie trafią te od MP5, więc ja bym się jakoś mega nie cieszył.

Ważniejsze będzie body, bo jak to będzie taki stop jak podstawa lufy w 040, to to się od kichnięcia połamie.

Posted

Czytanie ze zrozumieniem się kłania :D Też zastanawia mnie jak będzie wyglądać i działać ta emka :) Mam nadzieję, że nie przywalą takiej ceny jak w m39 ebr...

• 3 months later...
Posted

Jeżeli będą porównywalnie dobre co ich kałachy i w zbliżonej cenie w końcu będziemy mieli dobre eMki poniżej 1000zł, i nie będzie już sytuacji typu: mam 600zł i kce kupić jakoms m4/m16 bo sie naogladalem filmow holiłódzkich, polecacie coś? - Odp: zapomnij o strzelającej emce poniżej 1000zł.

Posted

Jeżeli będą porównywalnie dobre co ich kałachy i w zbliżonej cenie w końcu będziemy mieli dobre eMki poniżej 1000zł, i nie będzie już sytuacji typu: mam 600zł i kce kupić jakoms m4/m16 bo sie naogladalem filmow holiłódzkich, polecacie coś? - Odp: zapomnij o strzelającej emce poniżej 1000zł.

Ekhem, KWA i EA.

Posted

Mam dla Was jedną złą wiadomość - ta matowość u Cym uzyskana jest chyba poprzez zanieczyszczenie czymś znalu. na 3 nowych AKSU od Cymy znajomi mieli taki matowy, przejściowy kolor na zawiasach pokrywy. wszystkie 3 zawiasy zdechły w miesiąc, a metal był jakby.. ziarnisty. dziwnie to wyglądało.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...