Młody 1991 Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Jak w temacie.Mogą być linki do opini o broni. Quote
Młody 1991 Posted September 10, 2012 Author Report Posted September 10, 2012 http://allegro.pl/xm-177-cybrergun-3-magazynki-ladownica-pas-i2602618372.html Quote
OFF Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Jak chcesz sprężynę to kup sobie lepiej shotguna z AGM. Według mnie przeładowanie będzie łatwiejsze,tańsza replika (i co najlepsze NOWA). Quote
Powała Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 zabawka. @Lesio, litości, to nawet nie zabawka, wstydziłbym się dać to do zabawy mojemu 5-letniemu wnuczkowi... :maniak_jezyk: Quote
mikunda Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 @Lesio, litości, to nawet nie zabawka, wstydziłbym się dać to do zabawy mojemu 5-letniemu wnuczkowi... :maniak_jezyk: Może was zdziwię, ale kiedyś takimi replikami się strzelało i to z niezłym skutkiem, nie jest to replika na poziomie bazarowców, a całkiem niezła sprężynka. Fakt, że mocno odstająca technologicznie od dzisiejszych replik i mało wygodna w porównaniu do pompek, ale przesadzacie jeśli chodzi o jakość wykonania. Powała, nigdy widać nie miałeś w rękach tej repliki więc powstrzymaj się z komentarzami. Quote
Bart_Forrester Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Może was zdziwię, ale kiedyś takimi replikami się strzelało i to z niezłym skutkiem, nie jest to replika na poziomie bazarowców, a całkiem niezła sprężynka. Fakt, że mocno odstająca technologicznie od dzisiejszych replik i mało wygodna w porównaniu do pompek, ale przesadzacie jeśli chodzi o jakość wykonania. Powała, nigdy widać nie miałeś w rękach tej repliki więc powstrzymaj się z komentarzami. ja zdaję sobie sprawę z tego, że osiem lat temu to było coś, jak choćby shotguny hfc (obie miałem i używałem). co nie zmienia faktu, że w dzisiejszych czasach, za tę cenę i z tą ergonomią - jest to sprężynowa zabawka. Quote
Recommended Posts