Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja natomiast jestem ciekaw jakie to będzie miało osiągi w stocku,no i zasięg :D Bo wg. tej stronki airsoftglobal to ma mieć 280fps. Chociaż pewnie gunfire zrobi jakiś swój "tuning" .

Posted

No tak to u nich bywa. Sam pamiętam,że kiedyś pisałem do nich z pytaniem kiedy będzie CM003,odpisali,że nie wiedzą niestety. Parę godzin później Gietka pojawiła się w sklepie :D Może trafił się Tobie ktoś niezorientowany w temacie i tak odpisał ;)

Posted (edited)

Przecież pod jakimś zdjęciem chyba dzisiejszym jest napisane że bizona już mają w magazynie.

/ edit

[PL] Newsów dla Rusofili ciąg dalszy! Prezentowany w piątek PP-19 jest już oczywiście u nas na magazynie. Za parę dni powinien się pojawić w sprzedaży. Wtedy tez podamy ostateczną cenę. Na razie zapraszamy do krótkiej galerii zdjęć.

Edited by CzoRtt
Posted

Dla mnie najważniejsza będzie cena magazynków :icon_smile:

.. i cena ładownic do tych magazynków oraz gdzie je umieścić (ale z tym drugim to coś się wymyśli) :D
Posted

yonyonson - dobry pomysł ktoś chyba miał :D

Mam nadzieję,że ktoś się skusi i powie nam już coś więcej o replice. Przydałby się jakiś test na wmasgu ;)

Posted

Cena miała być 1300 ale znając życie będzie <1500zł. Od początku o tym wiedziałem, cena maga mnie interesuję bo sobie stworzę Bizona na tym magu i z rk-01 za coś koło 400/450zł.

Posted

Znając życie, to w środku siedzi Cyma. Firmy zajmujące się produkcją takich rzeczy skupiają się na wyglądzie zewnętrznym, a środek kupują najlepszy w rozsądnej cenie.

Posted

Toż to replika dla "rusofilów", brrr... ale wygląd ma super. Ciekawe jakie będą jej parametry, cena mnie nie interesuje, bo i tak nie kupię, ale dane techniczne mnie ciekawią.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...