kovalzdw225 Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Witam. Wczoraj zaobserwowałem dziwną sytuację, otóż strzelając do tarczy oddalonej ode mnie o 28 metrów kulka trafiała poniżej celu o 30 centymetrów. Postanowiłem na nowo wyregulować HU i przestrzelać broń na nowo. Dzisiaj kulka ponownie leciała 30 centymetrów niżej i na nowo musiałem wyregulować HU a pod 10 minutach (i 40 kulkach) od regulacji kulka znowu latała jak chciał. Strzelam z MB01 Well na kulkach 0.28. Drodzy forumowicze poradźcie co mam zrobić. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam, Maciej.
odi27 Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Witam, odświerzam temat. Po wyregulowaniu hop up'u i oddaniu seri około 100 kulek hup up wracał do zerowych ustawieni. Replika to CM.037. Rozkręcałem juz komore hup up na nowo. Podokręcałem śrubki, lufa idealnie ustawiona w komorze i ciągle to samo. Jeśli ktoś miał ten sam problem i go rozwiązał proszę o odpowiedzi.
blunk Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 To raczej nie ten dział, ale myślę że spowodowane to jest drganiami repliki z pracy silnika. Tutaj chyba nie odświeżamy jak coś.
Buniek92 Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 W "Jak zacząć?" odświeżanie jest zabronione. Zamykam.
Recommended Posts