Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam ,

Mam mały dylemat a mianowicie ,już w tym tygodniu ja i moi koledzy kupujemy broń i zaczynamy historię z asg:).Wracając do tematu mam problem z wyborem broni a mianowcie między:

1.AKS 74 rk-02 boyi

2.CM031c

3.CM031

Co polecacie z tych sprzętów ,który by był najlepszy z nich... Chodzi o moc i wykonanie.Proszę o wasze opinię co wybrać..

Pozdrawiam

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tam :P ,dzieki za poprawke :).. Jutro mam 19-ste ;p.Yhym to widzę ,że dużo zwoleników jest za rk-02 boyi.A wyczytałem ,że cyma robi trochę trwalszą wersję niż boyi.. czy to prawda?

Posted (edited)

No bywa... jestem "świeżakiem" i po prostu napisałem broń z przyzwyczajenia.. Yhy rozumiem .. czyli widzę wszyscy za rk-02 w tym przypadku.. a ktoś może miał tą bron i może o niej się wypowiedzieć?? I co z baterią ,odrazu do wymiany?

Edited by m3dykk1
Posted (edited)

tak! xD... dobra nie drążmy tego tematu ,już się dowiedziałem widzę ,że zdecydowanie wszyscy są za rk-02 więc musi coś w tym być.. Dziękuję za info. :icon_wink:

Edited by m3dykk1
Posted (edited)

Czytałem ... chwalili rk-02 ale chciałęm porównać z cyma.Już wystarczy mi info na temat broni.. więc inwestycja idzie w rk-02 :)

Edited by m3dykk1
Posted

Widzę Panowie,że podstaw się nie czyta...

"Jeśli na WMASG.pl widnieje gdzieś określenie "broń", to zostało ono użyte jedynie dla wygody i utrzymania klimatu całej zabawy."

Posted
"Jeśli na WMASG.pl widnieje gdzieś określenie "broń", to zostało ono użyte jedynie dla wygody i utrzymania klimatu całej zabawy."

:maniak_OK:

RK-02,replika bardzo dobra,bateria stockowa też niczego sobie.Brać i strzelać.

Posted

Noo właśnie brać .. replikę zamówię na zbrojownia.com.pl ... tylko jest problem bo nie ma towaru na składzie :(... a tam jest dość miła cena ;)

Posted

Jak towar się pojawi to cena wzrośnie,więc na to akurat nie patrz. Gunfire ma tak,że jak znajdziesz w jakimś sklepie taniej coś i jak dasz im o tym znać (link itd.) to zmniejszą cenę,ale towar musi być dostępny w tamtym sklepie.

Posted

To troche nie uczciwe.. cena to cena... ;/ jak jest 490 to tak powinno zostać a nie potem zwiększać... Zobaczy się jak towar dojdzie.. i ciekawe kiedy dojdzie.

Posted

Hehe :icon_wink: Tak Ci się tylko wydaje. Powiedz coś takiego jak Ci np. ceny warzyw podniosą w Twoim supermarkecie "tak nie można,cena to cena"...

To zależy od kursu dolara i chyba od cła jakie im dowalą. No,a jak np. tylko oni mają w danym czasie te repliki to też mogą sobie ceny zwiększyć :icon_wink:

Btw. popatrz sobie na ceny tej repliki w specshopie,redberet,gunfire.

Posted

Nooo właśnie widziałem.. stoją tak około 550zł i zawsze mnie dziwi ,dlaczego na zbrojowni jest taka niska cena w porównaniu do innych.. No zobaczymy ,mam nadzieję ,że jak powiększą to minimalnie a najlepiej wogóle. xDD ,bo replika naprawde jest godna uwagi.

Posted

Powiem ta.. jak do rk-02 nie dowalą mega ceny.. i produkt będzie dostepny to biore boyi.. a jak bedzie lipnie z ceną.. to zdecyduje się na cm031.. ;P

Posted (edited)

Mimo wszystko radziłbym RK-02. Dozbieraj kasę i nie zastanawiaj się.

Ps

Nie cierpię wszystkiego kałaszopodobnego, ale to rzecz gustu... :maniak_jezyk2:

Edited by Powała
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...