Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich

Szukam opcji karabinu snajperskiego, sprężynowego, który ma za zadanie:

- robić odpowiednio imponujące wrażenie na odwiedzających mnie koleżankach :), czyli musi być z dobrych materiałów, odpowiedzniej wagi, a w ogóle powinien być wizualnie maksymalnie zbliżony do oryginału,

- w wersji stockowej powinien być bezawaryjny i nadawać się co najmniej do strzelania do tarczy na odległość jakichś 40-50m, istotne jest dla mnie skupienie,

- być dobrą bazą do tunningu, czyli pownien być trwały i dostępem do części.

Sprężyna musi być, żebym miał radość z przeładowywania :). Generalnie karabin ma sobie głównie wisieć na ścianie, lub służyć do strzelania do tarczy, czy puszek, a na strzelanki, jeżeli w ogóle, to dopiero po tunningu.

Pytanie czy możecie coś zasugerować, w cenie np. rzędu 1500 PLN?

Znalazłem coś takiego: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=10359&name=ASG_/_ARES_-_AI_AW_.338_Sniper,

albo np. http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=24_36&products_id=2001.

Czy to się ew. nadaje?

Pozdrawiam

Dariusz_32

Posted

Witam wszystkich

Szukam opcji karabinu snajperskiego, sprężynowego, który ma za zadanie:

- robić odpowiednio imponujące wrażenie na odwiedzających mnie koleżankach :icon_smile:, czyli musi być z dobrych materiałów, odpowiedzniej wagi, a w ogóle powinien być wizualnie maksymalnie zbliżony do oryginału,

- w wersji stockowej powinien być bezawaryjny i nadawać się co najmniej do strzelania do tarczy na odległość jakichś 40-50m, istotne jest dla mnie skupienie,

- być dobrą bazą do tunningu, czyli pownien być trwały i dostępem do części.

Sprężyna musi być, żebym miał radość z przeładowywania :icon_smile:. Generalnie karabin ma sobie głównie wisieć na ścianie, lub służyć do strzelania do tarczy, czy puszek, a na strzelanki, jeżeli w ogóle, to dopiero po tunningu.

Pytanie czy możecie coś zasugerować, w cenie np. rzędu 1500 PLN?

Znalazłem coś takiego: http://www.specshop...._AW_.338_Sniper,

albo np. http://zbrojownia.li...oducts_id=2001.

Czy to się ew. nadaje?

Pozdrawiam

Dariusz_32

Jak chcesz żeby dziewczyny majtki sciągały to kup sobie Baretta m82 ;) tylko nie wiem czy na ogumienie wyrobisz :)

Posted

Wybrałeś dość nowe repliki, brak/mało użytkowników na forum, nie ma dedykowanych części do upgradów, nikt tego nie tuningował (a to ci

dopiero) ani nawet nie opisywał wrażeń z użytkowania stocka, także ewentualne snajperstwo podlinkowanymi gnatami to obecnie niewiadoma.

Wyglądać-no całkiem wyglądają jak widać, full stal+plastik. Jak lans to koniecznie musisz dokupić dwójnóg i największą dostępną lunetę -musi mieć powiększenie ponad 10x, kupę pokrytych numerkami pokrętełek od nie wiadomo czego, podświetlenie krzyża i osłonę przeciwsłoneczną :icon_wink:

w ogóle co to za temat, na siłkę i jaki kurs tańca a nie owieszać ściany glutami :hahaha:

Posted

Moi drodzy, żeby nie przeciągać, podoba mi się AW338 Aresa. Tylko, że to, co jest w Specshopie to jest, o ile widzę, replika repliki i waży tyle, co połowa sprężynowego Aresa. Więc o ile nie macie doświadczeń z tym, co jest pod linkiem, to może ktoś wie, gdzie można Aresa za normalne pieniądze kupić? Ja znalazłem w RedWolfie, ale za sam transport i VAT zapłaciłbym fortunę. W wyszukiwarkach nie znalazłem nic innego, ale może ktoś z was zna jakiś sklep w Polsce albo chociaż w obszarze UE, gdzie ten Ares jest do dostania?

Posted

To aw338 na specu wygląda pociesznie z lufą .308 :icon_mrgreen:

Co do wagi to jest raptem kilo lżejszy a nie ma dwójnogu ani montażu lupki. Dokupisz, dołożysz tłumik- zrobi się ciężej.

I żadna baretta do ciężkiej...

Posted

Ja myślę że na koleżankach to raczej innym pistoletem zrobisz wrażenie ,a nie bronią , bo się na niej tyle znają , że nie rozróżnia gdzie tył ,a gdzie przód . Osobiście bym brał Warriora bo można go najlepiej tuningować . :smile:

Posted

A zastanawiałes się nad replikami w stylu sr-25, albo psg-1? Nie są to sprężyny, ale mogą dać sporo frajdy. A i twoje dziwczynki będą miały frajdę jak je na strzelanie zabierzesz bo nie bedą się musiały z naciaganiem sprężyny męczyć :)

Posted

Ja myślę że na koleżankach to raczej innym pistoletem zrobisz wrażenie ,a nie bronią , bo się na niej tyle znają , że nie rozróżnia gdzie tył ,a gdzie przód . Osobiście bym brał Warriora bo można go najlepiej tuningować . :smile:

Najlepsze jest jak biora replike do reki, a potem klada ja na ramieniu jak bazooke przy strzelaniu :)