lego432 Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Witam,mam mały problem z miejscem w replice,i moje pytanie brzmi(taaak,czuje że to bardzo głupie pytanie...):czy usunięcie bezpiecznika przeciwprzepięciowego może mieć jakieś poważne skutki w działaniu repliki i żywotności części? Quote
wiciok Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Jeśli używasz repliki z głową, to nie. Quote
Foxtrot29 Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 90% tuningowanych replik ma wywalony bezpiecznik. Quote
Pawelo Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Bezpiecznik chroni przed rozwaleniem zbyt wielu części po awarii repliki, zwiększa rezystancje=zmniejsza szybkostrzelność. Jest taka szansa że w bezpieczniku odłączą sie styki i replika straci zasilanie, z tego powodu wiele osob go wywala do śmieci. Quote
lego432 Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 Dzięki za odpowiedzi,to ja też wywalę go do śmieci:) Quote
Recommended Posts