Betrayer Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Witam ! Poszukuję combat shirta MC to chyba najlepsze opcje. Nie wiem, czy są między nimi jakieś diametralne różnice. Z tego co wiem to chyba massif jest bardziej popularny, ale czy lepszy ? Pozdrawiam ! Quote
Bieniekk Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 (edited) Mam obydwa, massif jeżeli chodzi o kontraktowego massifa, jest niepalny, ma inny układ rzepów, kolory w porównaniu do tru speca.. w sumie nie wszystkie kontraktowe multi mają taki sam kolor, znaj pan moje dobre serce i... http://img16.imagesh...8/img0776ec.jpg lewa massif prawa tru spec. Edit: obydwie foty robione od tyłu. Edited August 28, 2012 by Bieniekk Quote
Betrayer Posted August 28, 2012 Author Report Posted August 28, 2012 Dzięki ! :) a teraz potrafiłbyś powiedzieć którego bardziej preferujesz ? Quote
Bieniekk Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Zdecydowanie massif oryginalny :) Quote
Recommended Posts