Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zamówienie ehobbyasia (jeśli uzbieramy 1000usd zamówienie w cenach hurtowych))

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie zamierzam złożyć zamówienie na ehobbyasia. Gdybyśmy uzbierali łączną sume zamówienia (bez wysyłki) o wartości 1000 USD wtedy zarejestrowałbym w sklepie firme i zamówienie zostałoby złożone w cenach hurtowych (czytaj. bardzo bardzo *** niskich).

Kontakt :

gg 5997295

mail : mptorz@o2.pl

tel. 667474447

Na razie nie wiem kiedy będzie dzień składania zamówienia bo to zależy od liczby chętnych.

A bez tych wulgaryzmów się nie dało?

/LgN

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

To jak możesz to zarejestruj się i zobacz faktycznie jakie te ceny są.

Jak wam nie uda się uzbierać tego $1000, to mam zniżkę $50 na zamówienie powyżej $500. Ważną do 30.09.12. Zawsze te 10% taniej.

Posted

Witam. Przepraszam za brak aktywności z mojej strony. Zamówienie wciąż aktualne ale niestety zabrakło mi kasy na rzecz która samemu chciałbym kupić więc jest tymczasowo wstrzymane do czasu aż sprzedam moje customowe m16.

Posted

Jak zamówienie na firmę to pewnie bez cła, VATu. A że zamówienie hurtowe to zniżka pewnie przeciętnie 10% i darmowa wysyłka. Najlepiej będzie, jak mptorz sam napisze.

Sam miałbym do wydania 35$.

Posted (edited)

Dorzucam 283$ :icon_lol: A może nawet 300$ :icon_razz2:

Tylko proszę o dyscyplinę bo tak do połowy października sam sobie zamówię replikę i zniżka przepadnie :icon_mrgreen:

Edited by matheews
Posted

Jak zamówienie na firmę to pewnie bez cła, VATu. A że zamówienie hurtowe to zniżka pewnie przeciętnie 10% i darmowa wysyłka. Najlepiej będzie, jak mptorz sam napisze.

Sam miałbym do wydania 35$.

że co?! możesz mi przytoczyć punkt prawny który zwalnia firmy od płacenia vat i cła?

Posted

Szczerze wątpię patrząc jak chłopaki robią masowe zamówienia to zawsze cło i vat liczą więc na waszym miejscu nie nastawiał bym się. Ale nic nie offtop'ie już, powodzenia w zamówieniu :)

Posted

Wydaję mi się, że może chodzić o zwolnienie z ichniejszego azjatyckiego VATu. Tak jak u nas gdzieniegdzie obcokrajowcy mogą kupić towary ze zwrotem podatku.

Zwolnienie z vatu jest wewnątrz UE i tylko tu. Kwestia kolejna, ze firmy (sprzedająca i kupująca) muszą mieć europejski NIP.

• 2 months later...