Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

no niestety snajperstwo to najdrozsza profesja w asg.zobacz na specshopie po ile chodza'markowe repliki wyborowe. Sam bawilem sie 4 taktem cale 5 miesiecy potem allegro. Mowisz ze nie bedziesz strzelal do ludzi z blika a jak ktos sie nagle pojawi na 5m mozesz odruchowo nacisnac spust. Ja dostalem w lokiec w kosc z ok 450 fps z ok 5m myslalem ze mi reke urwalo :d albo z 10m w reke. Niby nic sie nie stalo ale reka i replika w krwi byla :)

Posted

Hehe. Wsumie to nie fajne przeżycie, ale zato jest jakieś wspomnienie. :) Ale wsumie to masz rację. A tak jakbym miał P90 albo niewiem. Wsumie to chciałbym być snajperem, ale skoro to jest najdroższe to trochę mnie z nie checa. Bo zabardzo dużej ilości kasy nie posiadam.

Posted (edited)

Bywają przypadki nieprzewidziane i nadzwyczajne.

Akurat wymieniałem maga i przypadkiem zsunęła mi się arafatka z twarzy, pomyślałem, że byłoby nieciekawie gdyby ktoś mnie teraz w nos postrzelił i w tym momencie dostałem w sam czubek nosa z 15 m (430 fps)...

Krew leciala jak z zarzynanego prosiaka, a strupek w centralnym punkcie twarzy nosilem przez ponad tydzień... :hahaha:

Edited by Powała
Posted

Bywają przypadki nieprzewidziane i nadzwyczajne.

Akurat wymieniałem maga i przypadkiem zsunęła mi się arafatka z twarzy, pomyślałem, że byłoby nieciekawie gdyby ktoś mnie teraz w nos postrzelił i w tym momencie dostałem w sam czubek nosa z 15 m (430 fps)...

Krew leciala jak z zarzynanego prosiaka, a strupek w centralnym punkcie twarzy nosilem przez ponad tydzień... :hahaha:

No to ja nie mogłem sie golic przez 2 tygodnie :D

Posted

No, to ciekawa propozycja dla snajpera. Uważam, że bardzo dobra baza do tuningu (po upływie okresu gwarancji).

No raczej nie . Była recenzja na wmasgu i jak byk było napisane , że ciężko o części do tuningu.

Posted

Hehe. No to bardzo bolesne przeżycia mieliście. Ale pewnie tam na tych strzelanlach musi być fajnie i wgl. :) I wgl bym musiał mieć z ponad 3tys na to wszystko. Albo i 4 tys. Z ponad 2 tys na tuning. Jeszcze na te smary do konserwacji i wgl. Jeszcze strój militarny... No to trochę drogo... I wgl...

Posted

Na twoim miejscu to bym kupił jakiegoś kałacha cymy , albo g36 do 400 fps , a snajpera kup sobie za rok jak nabierzesz nawyków jak się zachować w grze . I dobrego snajpera nosi się raczej na plecach , a idziesz z czymś słabszym i zdejmujesz go tylko jak jesteś na pozycji , najlepiej poza zasięgiem przeciwnika .

Posted

No wsumie to masz racji trochę. Ale mnie kałachy nie interesują. I właśnie w tym jest problem chyba. A P90 i KS-90 czy jakoś tak to te dwie repliki są takie same czy się czymś różnią?

Posted (edited)
Na twoim miejscu to bym kupił jakiegoś kałacha cymy , albo g36 do 400 fps , a snajpera kup sobie za rok jak nabierzesz nawyków jak się zachować w grze . I dobrego snajpera nosi się raczej na plecach , a idziesz z czymś słabszym i zdejmujesz go tylko jak jesteś na pozycji , najlepiej poza zasięgiem przeciwnika .

Jeśli ma to być prawdziwy snajper W MASKAŁACIE, to ciężko będzie o noszenie snajpy na plecach, jeszcze dodatkowo innej repliki... Jeśli chcesz być prawdziwym snajperem, to musisz mieć maskowanie, jakąś snajpe, którą Ci tu doradzają i BOCZNĄ! To jest najważniejsze - boczna replika z małą ilością FPS, na dystans mniejszy niż 30m. Powinien się spisywać elektryczny glock od Cymy. ma około 200FPS. Ew. jakiegoś gaziaka, ale nie będziesz mógł strzelać z niego w zimę, a Gloczek Cymy to kosiarka, jeszcze na lipolku - "cód miód i maliny".

EDIT: literówka

Edited by dade
Posted

Tak patrzę i dużo z Was pisze o Cynie . No to to chyba musi być dobrym producentem i wgl. I będę musiał zobaczyć. :) I wgl ja teraz wyjeżdżam do szkoły, i u kuzyna będę mieszkał. I tak nie zabardzo będę mieć czas żeby tu zaglądać. Ale jak będę mieć czas i wgl to będę patrzał. I jeszcze zobaczę te repliki co mi polecacie. I jeszcze raz Wam dziękuję za pomoc i rady. :)