Imashel Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 http://military.pl/s/m/NSYC16PSGY.html# Co o nim sądzicie. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba stal dobra. No, i seria limitowana :twisted: Quote
LD_cynik Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Dobry jest. VG-10 to mila w obsludze stal, troche za miekka jak na mnie ale daje rade. Tylko kurna nie combo... Quote
Warhead Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 NIe sluchajcie tego pijaka :D VG 10 wystarcza jak najzupelniej ... Latwo sie ostrzy trudno sie tepi. ;) Jak dla mnie na EDC najlepszy wybor to 440 lub VG 10 :) Cynik jakby mieli Ciebie sluchac co do wyboru stali to musieliby od razu Triagla kupowac :> Quote
Thorneb Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 ....ale i tak ząbki są do kitu.... (no z wyjątkiem takich, jak w GB albo w ATAK 2) :wink: Quote
LD_cynik Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Ja pierdykam Warhead - wiedzialem, ze w koncu nie wytrzymasz i tu cos napiszesz :lol: A dlaczego za miekka? Moja kobieta znana z destruktywnych sklonnosci zagiela mi czubek w Spyderflyu jak przypieprzyla nim w stol w celu jego przebicia - motywacja jak zwykle jest mi nie znana ale czubek jak zwykle ucierpial :) - no ale jak pamietasz ona tez zdewastowala INFI ;) No ale wz grubsza rzecz biorac masz racje, dlatego tez napisalem - jak dla mnie ;) BTW Thorneb daj znac jak juz bedziesz sprzedawal VH zeby kupic ATAKa ;) Quote
Warhead Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Pajaczki nie sluza do wbijania :D Tylko do Ciecia :D - do wbijania wybitnie nadaje sie Emersonki wszelkiego rodzaju :D. Quote
Recommended Posts