Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, chcę rozpocząć przygodę z ASG nie inwestując w to zbyt dużych pieniędzy na początku.

Myślę nad używkami tylko i wyłącznie. :icon_wink:

Którą z tych replik ma lepsze osiągi? I która będzie lepsza na początek? pozdrawiam

Posted

Jeśli chodzi o te 3 repliki, to można powiedzieć, że mają identyczne osiągi. Osobiście skłaniałbym się ku g36 i cm031 (028 sprawia wrażenie bardzo plastikowej). Wybór zależy już od Twojego gustu; rusek czy niemiec - jak to mówią :icon_biggrin:

Generalnie nie zaleca się nowemu kupiwania używek, chyba, że ma kto Tobie doradzić.

Pozdrawiam.

Posted

Jeszcze jakiś tydzień temu stałem przed podobnym wyborem i wybrałem G'te ale wersje H z oszynowaniem i tłumikiem, replika ok jak na chińczyka ale na chwile obecną gdybym mógł to bym ją zwrócił i dołożył do Mki z kwa :( a z tych tańszych to patrzyłbym na CM 039 tanie dobre i podatne na tuning

Posted

Mój budżet to max 300zł, dlatego chciałbym kupić jak najlepszą replikę w jak najniższej cenie żeby mieć też na google lub okulary.. kupiłem samochód i teraz mam tyle wydatków że nie stać mnie na nic lepszego...

Posted (edited)

Nie lepiej poczekać 1-2 miesiące i kupić o wiele lepszą replikę ? Uwierz mi lepiej tak zrobić porównując cm.048 a cm.028 to tak jakbyś miał przed sobą ferrari i malucha

Edited by hokager
Posted

Ale ja do tych +/- 550zł (z tego co patrzyłem to tyle kosztują używki cm.048) lub do 700-800 za nówke to będę jeszcze sporo zbierał bo w roku szkolnym pracy nie ma ;) i tu jest problem. A chcę zacząć zabawę z ASG jak najszybciej, póki jeszcze nie ma zapierdzielu w szkole..

CM028 nie wystarczy na pierwsze pare miesięcy? :(

Posted

Ale ja do tych +/- 550zł (z tego co patrzyłem to tyle kosztują używki cm.048) lub do 700-800 za nówke to będę jeszcze sporo zbierał bo w roku szkolnym pracy nie ma :icon_wink: i tu jest problem. A chcę zacząć zabawę z ASG jak najszybciej, póki jeszcze nie ma zapierdzielu w szkole..

CM028 nie wystarczy na pierwsze pare miesięcy? :(

Wystarczy ;)